Hvordan rekrutterer McDonald’s i en tid med mangel på arbejdskraft?
Hvordan fastholder man sine dygtige medarbejdere, vækster i branche med stigende konkurrence, og udvikler på et globalt koncept i en dansk kontekst?
McDonald's Corporation er en amerikansk multinational fastfoodkæde, som blev grundlagt i 1940 i USA af Richard og Maurice McDonald. McDonald's havde i 2021 40.031 egne og franchise-baserede restauranter på verdensplan. McDonald's er med en omsætning på 21 mia. US $ verdens største restaurantkæde.
To af restauranterne ligger i Roskilde. På webinaret hører vi om, hvordan McDonald's-konceptet posititionerer sig i et marked med stor konkurrence og med nye koncepter, der gør det let for danskerne at få færdig mad leveret som take-away eller leveret til døren.
Christian Juel Glem gør os klogere på, hvordan man sikrer, at man rekrutterer de rigtige ledere og medarbejdere, og hvilken rolle danske franchisetagere spiller i en international restaurantkæde. Og hvad er det mon, at McDonald’s i Danmark lykkes med, siden de dagligt har mere end 200.000 gæster?
Kom med og hør mere om den danske udgave af det amerikanske og internationale koncept, der hver dag stiller sulten hos millioner af mennesker set fra en dansk franchisetagers perspektiv.